Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till min hundpolare Trubbel


Vänskap

Han älskar mig
Inget han berättar
Men han älskar mig

Han rymmer hemifrån
Och springer till min dörr där han står och gnäller med sina gyllenbruna ögon

Han är en vän
Den bästa man kan


Sommaren nollåtta när livet var som en nerklottrad Wc
Som tjära i blodkärlen
Som blödande ögon

Då fanns han

Då gav han mig det som behövdes

Inget jävla snack om livet
Inget råd
Inget tycka synd om

Han fanns bara

Han gav närhet
Han gav mig tystnad
Han gav mig ett album av minnen

Han gav mig den bästa vännen man kan ha




Fri vers av Marjavaara
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-26 15:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Voff-vifft vifft!
2009-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Fick han namnet från låten av Olle Adolphson?
(Bra låt f ö, som så många av hans låtar).
2009-05-26

  "Dempa"
va underbart fint!
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara