Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först så gräver jag lite i marken

Hittar då ett gäng mask som kommer att gå en säker död till mötes när jag trär dem på kroken
När jag ska fiska
För som oftast när man är ett levande byte kommer man att förgås
För mask är vad fiskarna tycker om

Flötet börjar att röra på sig
Guppa upp och ner innan de sväljer hela bytet
Och där står jag på bryggan helt fascinerad
Och när jag sen ser att flötet går under ytan rycker jag lätt till
Och helt plötsligt så har jag fått napp
Åh, kolla vilken stor Brax
Den tar jag hem för att torka lite grann och det trots alla ben
för min fru är thai
Hon bryr sig inte om sådana saker
Hon bara älskar fisk
Lady fiskmördare ….

Först så gräver jag lite i marken ……

Ken Cassel
26/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-26 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel