Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt milda ljus i mörkret


Så gör du

mig orädd nakenheten

när du med

varsamhet

och gryningsvärme

lossar banden

kring

min

själ




Fri vers av Junitvillingen
Läst 208 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-05-27 11:59



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mjuka och förlösande rader, som manar till lugn och varsamhet .....
Vackert formulerat ....
2009-05-29

  Lars Hedlin
Så befriande ...
2009-05-28

  Sturesdotter
Mjuka rader....en själ som lossas...
2009-05-27

  Nikolai Jungsin VIP
små milda beröringar i form av ord..
2009-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Så många förhoppningar och förnyad tillförsikt är knutna till gryningen.
2009-05-27

  Suzy med punkterna
Vilken skönt befriande text.
Trygg..........
2009-05-27

  Fredrik Stillesjö
Hej "A touch..."

Lockande och vacker text, eggar och förkroppsligar... Hälsar Fredrik
2009-05-27

  Carola Bouvin
Vackert härligt befriande rader. "lossar banden kring min själ" ljuvligt.
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen