Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grannen

Jag minns helgerna
Helgerna som pulserade igenom väggarna
Techno, flickkvitter och fyllansglädje

Det var roligt
att få levande grannar
i denna lugna trapp

Men vardagarna var milda
Inga könsord eller stön

Ett trevligt par
Vägg i vägg med mig

Brukade låna ketchup
Och snacka väder
Ni vet
En normal grannrelation

Jag brukade stå och röka
på balkongen och beundra deras
leenden
ärliga smilegropar

Lyckliga fasad
Men
Sedan
så gick dom skilda vägar

Hon blev kvar vägg i vägg
Och
nu Älskar vi två gamla grannar




Fri vers av Marjavaara
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-27 12:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Två gamla hundar", som Ulf Lundell sjöng.

Så det kan bli...
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara