Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkerseénde


Mörka vingar
kan inte
lyfta mig
till de höjder
jag upplevt
förut

de tynger
de tynger så

och hur ska jag
kunna byta dem
mot ljusa
i min förtvivlans
saknad

efter

dig



jag

bara

undrar...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 197 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-27 16:05



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Du får fälla ut Dina ljusa vingar, de som inte tynger, Du änglalika människa - gå mot ljuset, flyg mot ljuset - då hittar DU det DU söker efter ...
2009-05-29

  Lars Hedlin
Så smärtsam och fin på samma gång...Efter mörker så kommer ljus vännen..kram
2009-05-28

    ej medlem längre
Mm..
det är mörkt där
i mörkret

diktjaget
bär
de mörka
för att bli
stark

fint!
2009-05-27

  Suzy med punkterna
Mycket vackert.........
2009-05-27

  walborg
Tack för en riktigt fin dikt! mvh MB
2009-05-27

  Nikolai Jungsin VIP
ovan molnen skiner solen alltid.. lyft blicken ...

utan mörkret vore ljuset värdelöst...
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen