Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad i en dröm

Med sorgestämmor
sjunger de

alla mina änglar

lägger
sina vita vingar
som skydd

mot det mörker

som försöker

locka mig
fånga mig
omsluta mig

vad de inte vet
är att
det redan
är
för sent

för jag är
redan förlorad

i

en

dröm...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-27 17:27



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket vackert - men det är aldrig försent - man kan vakna ur den dröm man är förlorad i .....
2009-05-29

  Lars Hedlin
VAcker och inlevelsefull...
2009-05-28

  Staffan Welroos VIP
briljant skrivet! högt tempo och en snygg rytm! berörande...
2009-05-27

  issac.a.m
Vilken underbar poetisk titel..
och texten...så vackert..
2009-05-27

  Suzy med punkterna
Lockande drömmar trots att de kanske innebär mörker....så fint skrivet med en känsla jag nästan kan ta på.
2009-05-27

  Sturesdotter
Drömmar...de är oftast varma..o man vill stanna kvar..
fin!
2009-05-27

    ej medlem längre
Svååårt
tänker på
diktjaget
2009-05-27

  Nikolai Jungsin VIP
drömmar kan förändras.. och bli bara bättre..

sagolikt..
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen