Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget märkvärdigt, bara lek med ord - medan regnet forsar ner utanför mitt fönster...


Gömda


Känslor
inbäddade
i tryggt förvar

lämnar inget
åt slumpen

drömmar
gömda
som ett försvar

för att slippa
gå på pumpen




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 270 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-27 19:07



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vackert - jag har själv gömda minnen som försvar - för att slippa gå på pumpen - igen
2009-05-29

  Lars Hedlin
Fin läsning
2009-05-28

  Suzy med punkterna
Superbt;=)
2009-05-27

  Sturesdotter
Kärnan i detta framgår glasklart! Bra!
2009-05-27

  Yrre VIP
Sant så bra skrivet dessutom!
2009-05-27

    ej medlem längre
Mm..
frestande är det
att gömma hjärtat
men ack
så livsfattigt
2009-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Det blev ju bra det där!
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen