Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vila mig...

sitter här och funderar på livet
vad jag gör för nytta här,

vad är mening med livet, har
jag nått speciellt ändamål eller
är jag bara en i mängden,

känner att jag bara vill försvinna
kan ja inte få vila lite en liten stund

och sen vakna upp och allt är bra igen
snälla låt mig få vila , bara för en liten stund..




Fri vers av Morgan
Läst 441 gånger
Publicerad 2005-09-23 19:27



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Vila, gör det. Men sen får du komma tillbaka och leta upp allt det ljusa som faktiskt finns där varje dag och överallt.
2005-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan