Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör dagen sur för mig


Nu har du mig fast

i din styrka och i ditt riv i

visar du min egen svaghet


stör min dag

instängd 

i för dagen ett ide


Du tar i där ute 

kastar mina saker

trots jag surrat dem tryggt

från dig

blåser allt omkull


Du lämnar allt ditt innehåll

i mina stuprännor

droppvis

gör du allt surt

för mig och min lediga dag


men...

nu sitter jag här och möter mitt inre


och antar att mitt innehåll

kan behöva möta ditt ibland

att väcka min egen natur


Så ta då denna dag och visa vad du kan

och landa vid solen i morgon

så möts vi där...




Fri vers av Rosen VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-28 09:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och bra kriver du om
vad en regnig dag för med sig i
tankarna
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP