Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset i gryningen


Dina ögons ljus
på min kudde

får min morgon
att andas
mig varm

och när du rör vid
min själ
med din kärlek

möter jag
njutningen
på din arm

dina händer som
söker och
finner

tar mig varsamt
med på en
färd

långt från ångestens
mardröm i
natten

till en annan
och skönare
värld

du får himmelens
färger
att brinna

du får haven
att öppna
sig

och i gryningens
tidiga timma

vågar jag säga
att
jag älskar dig




Fri vers av Junitvillingen
Läst 269 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-05-28 10:27



Bookmark and Share


  issac.a.m
helt underbar läsning ..
2009-05-29

  Eaglemountains VIP
Så underbar, så lustfylld, så älskvärd - fantastisk!
2009-05-29

    ej medlem längre
Så fint skrivet.
2009-05-29

  Lars Hedlin
Helt underbart vacker...*L*
2009-05-29

  Yrre VIP
Oooooo så fint!!
2009-05-28

    ej medlem längre
Fin
vackerrytm
i långsam
rörelse
2009-05-28

    sunnanvind
Lustfyllt vackert ... !!! Tappar andan lite ... och applåderar!
2009-05-28

  Roger VIP
Vilsamt lustfylld
2009-05-28

  Suzy med punkterna
Så njutbart vackert........får mig att tappa andan
2009-05-28

  walborg
Fint - vackert.
Undrar om Din text skulle vinna på att Du skriver ut en mening i taget så man hinner dra andan och börja på ny fin mening och till slut få en upplevelse av sammanhang och helhet?mvh MB
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen