Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite kärlek


Du vet väl om att din plats är här hos mig

och att jag aldrig kommer att svika dig
Du behöver bara ropa mitt namn, så kommer jag så fort jag bara kan
För i mitt hjärta så finns du alltid med, så man kan säga att du brinner i min själ
Älskar dig så mycket
Så om du är smart är du rädd om mig, för du kommer aldrig att kunna hitta någon av dess like
Hitta någon som älskar dig lika mycket så som jag gör
och det lär jag göra ända tills den dagen jag segnar ner och dör
Så låt oss vara rädda om varandra……..

Du vet väl om att din plats är här hos mig…….

Ken Cassel
28/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-28 15:06



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ljuvlig, söt, mysig text!! Hoppas att " hon " är lika rädd om dig som du om henne:-)
2009-05-28

  stella
Härligt och värt att vänta på...
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel