Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrtioåtta timmar av frihet....

Fan vad snabbt tiden går
Imorgon så är det redan fredag igen
Ledig i två dagar under helgen
Lördag som söndag
Ska bli så skönt för vackert väder ska det visst också bli
Kanske man ska passa på att gå ut en liten stund
Gå ut i naturen och ta ett djupt andetag och lyssna på fåglarna som kvittrar så vackert i vart och vart annat träd
Titta på fiskarna som slår där ute på den lilla sjön medan en lätt liten vindbris gör sig påmind
Susar förbi
Och titta där, där lyser solen, så underbart skönt….

Fan vad snabbt tiden går
Imorgon så är det redan fredag igen
Ledig i två dagar under helgen
De underbara fyrtioåttatimmarna då man får smaka på friheten…..

Ken Cassel
28/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-28 16:02



Bookmark and Share


  stella
Larz missförstår denna-det är inte rock utan reggae... :=)
2009-05-29

  anits VIP
Önskar dig en fin och trevlig helg,
njut av ledigheten
2009-05-28

  Blåbäret
Hoppas du får en skön helg i värmen...
släpp ut fötterna och låt dem känna lite gräs under sig
njut men var försiktig med solens gassande
köp en glass som smälter snabbt i solen
dofta syren och fyll lungorna med sommaren
låt njutning pågå - på hög nivå
hela helgen :)
2009-05-28

  Larz Gustafsson VIP
(strummer/jones)

Friday or saturday, what does that mean
Short space of time needs a heavy scene
Monday is coming like a jail on wheels

48 hours needs 48
48 hours needs 48
48 hours needs 48
Thrills
48 thrills

So tell me an’ I’ll take the tube
You know a girl, yeah well she’s bound to be rude
Can’t get nothing at the places I’ve been

I’ve combed this town from top to bottom
I try to get around but my legs are broken
Every time I miss it ’cos I ain’t got a ticket

48 hours needs 48 thrills
Kicking for kicks

THE CLASH
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel