Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent


Du försöker
plocka upp
dina fallna tårar
men de har
redan
hunnit lägga sig

runt min själ




Fri vers av Junitvillingen
Läst 285 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-05-29 07:31



Bookmark and Share


  Deva
precis så många ord som behövs för att beskriva en sorg..
2009-07-26

  stella
Magnifik!
2009-06-10

  Lars Hedlin
Ödets melodi i en sorglig dans....
2009-05-30

  Spir@
sorgligt vackert!
2009-05-29

  Suzy med punkterna
Så vackert men också med stor sorg.........
2009-05-29

    resilient
Vackert, vänligt och värdigt.
2009-05-29

    Ken Cassel
Tjusigt
To late!!!

Mera kramar!!!
:)
2009-05-29

  Nikolai Jungsin VIP
vilken öm beskrivning av att bry sig om sina vänner..
2009-05-29

  Eaglemountains VIP
I sanning sagt, det som fastnat i ens inre, kan vara svårt att ta bort - man kan förtränga, men aldrig riktigt glömma .....
2009-05-29

  Carola Bouvin
En känsla kom till mig av denna... att bära en väns sorg kan ibland vara tyngre än att bära sin egen, hjälplöshetens dilemma.
2009-05-29

    sunnanvind
Så är det, vissa saker lägger sig inom för att stanna kvar, det man då kan försöka med är att fylla upp med vackerhet, det som är gott i övermått så det kanske kan få överbrygga de tårarna...
2009-05-29

  walborg
Du beskriver så fint hur man delar och bär ... Tack! mvh MB
2009-05-29

  Sturesdotter
Vissa saker kan inte hejdas, så sant!
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen