Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man möter på många stjärnor när man jobbar på tunnelbanan


Oönskat möte

Åh, nej!
Give me a break
Där kommer han nu igen, den där jobbiga jäveln
Och packad som vanligt är han och luktar illa
Han har väl inte duschat på några veckor
Och som vanligt så surrar han hela tiden så att man inte får en syl i vädret
Mumlandes
Bäst att jag försöker avpoletera honom så snyggt och fort som möjligt
Ledsen men jag måste fortsätta jobba nu
Sköt om dig
Ha det så bra
Sedan går jag min väg lite försiktigt..
( suckandes )
Jag är inte hans kompis
Kommer aldrig att kunna sjunka så lågt som han har gjort
Det kan jag lova mig för så pass väl känner jag mig själv
Synd bara att karln har supit bort hela sin skalle
Måtte han vakna till liv någon gång
Men det har jag svårt att tro
Han är för långt gången
Inte hundra procent längre
Och han är väl inte äldre än femtio men ser ut som minst sextiofem-sjuttio år
Synd!

Oönskat möte .......

Ken Cassel
29/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-29 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel