Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tanke på att det är Mors Dag...


Kära mor - min ängel ovan molnen


På en bädd av rosor
vilar ditt trötta huvud
tills du inte orkar öppna
ögonen igen
som en fågel som flyttar
till varmare länder
lämnar du oss alla
så stor är saknaden

Om du fanns här på jorden
jag skulle dig smycka
med försommarblommor
och en krans
i ditt hår
plockar fram alla minnen
all den kärlek du gav mig
kära mamma, min ängel
min skatt från igår

" TACK FÖR DEN DU VAR! "




Fri vers av Junitvillingen
Läst 379 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-05-31 07:35



Bookmark and Share


  aol
underbart talar din skrit till mitt hjärta
2012-02-24

  Michaela Dutius
En underbar text om en underbar mor
2011-01-23

  Sturesdotter
Mammor...sätter avtryck, intryck...o saknad
2009-06-01

  Majalis
Så fint...Hon måste varit en otroligt fin kvinna som fick en så vacker och fin dotter.
2009-05-31

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-05-31

  issac.a.m
Vackert skrivet.....
2009-05-31

  Suzy med punkterna
Så ömt skrivet till mamma som är värd att få smyckas med alla försommarblomster.
2009-05-31

  Carola Bouvin
Men finaste vad fint du skriver till din mamma, alldeles så varmt vackert värmer den så även mina tankar till min mamma, tack.
2009-05-31

  Syrsan
Underbar hyllning! Den känns i hjärtat och mina tankar går till min egen mor, som inte heller finns längre.
2009-05-31

    Bodil Sandberg
Varmaste vackra rader till mamma..

"om du fanns här på Jorden
jag skulle dig smycka
med försommarblommor"..tycker jag extra mycket om
2009-05-31

  Lars Hedlin
Helt underbar hyllning.....varm kärleksfull...kram
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen