Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just ni ja!


Dålig smak i folkhemmet

Sitter och läser BRA dikter

med få läsningar

sitter och läser halvkassa texter

med jublande kommentarer och applåder












Är ni helt pantade?




Fri vers av PratRisk
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-02 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PratRisk
PratRisk