Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min Rädsla

rädslan som äter upp allt annat
gnager hål i mig, där tårar rinner ut
dödar en plågsam död inifrån

han håller om mig med sina kraftfulla armar
kysser mina läppar för att livnära sig
han håller om mig för att aldrig mer släppa

han älskar mig mer än någon annan gjort
starkare än det svarta kaffet jag dricker
och han vet vad jag vill, han förstår mig

(han älskar mig, min Rädsla, han älskar mig och han vet
att jag vill våga, bara att han är min bästa vän)




Fri vers av fröken a.
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-02 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.