Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VARFÖR SKA VI TÄNKA?!


thoughts

jag har blivit trött
på att människan ständigt tänker
på vad som är bra, på vad som är dåligt
vad vi egentligen håller på med

jag är förbannat trött
på att vi jämt ska tänka på allt
på om vi gör rätt i att säga det
eller om det faktiskt sårar
när vi egentligen inte menat något ont

jag är bara enormt less
på att det enda du kan prata om
är hur vi ska lösa det här eller det där
varför kan vi inte bara låta bli?

jag är likadan
bara att det ständiga tjatandet
fick mig att tänka
om det verkligen är värt
att slösa bort livet på det?




Fri vers av fröken a.
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-02 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.