Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill stanna

Jag vill gå
Olika viljor
Vi kompromissar
Vi ger varann en kram sedan säger vi med ett leende på våra läppar
Hej då!
Ha det så bra så länge på det här partyt
Själv så går jag hem nu så vi syns och hörs lite senare……

Du vill stanna medan jag vill gå…..

Ken Cassel
3/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-03 16:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja så kan man göra, för man
äger inte varandra
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel