Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan morgondaggen ännu ligger kvar


Din varma själ
kysser min saknad
medan mina tårar
målar världen
i färger den aldrig
haft förut

med öppet sinne
tar jag emot doften
från din nakna
längtan

och medan daggen
ännu ligger kvar
i gräset
och älvorna dansar
på lätta sommarfötter

förenas vi i vår första

kyss




Fri vers av Junitvillingen
Läst 255 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-03 19:34



Bookmark and Share


  Maria T
Vilken underbar morgon
medan daggen ännu
ligger kvar
2009-06-04

  En strimma av guld
"Änlglamor" En underbar dikt om det bästa som finns kärleken.
2009-06-04

  Karin E
trollbunden känsla... Tack :)
2009-06-04

  Fredrik Stillesjö
Hej A touch...

Skirt romantiskt längtande, och oemotståndligt. Hälsar Fredrik
2009-06-04

  Jack_iX
Ser soluppgång, hör näktergalen o ser flickan i sin finaste sommarskrud samtidigt som jag läser dina ord, vackra bilder från en vacker dikt !
2009-06-04

  Lars Hedlin
Dansandes i etern som vågor på havet...
2009-06-04

  Nikolina
rart underbar och målande
2009-06-04

  Eaglemountains VIP
Man ser bilder, och dansande älvor på ängen .....man känner morgondaggen under sina fötter .....
2009-06-04

    Annika J
Så vackert!
2009-06-03

  Nikolai Jungsin VIP
härlig morgonkänsla..
varmt, mjukt och kärleksfullt.
2009-06-03

  Suzy med punkterna
Kan riktigt känna daggen och din längtan.
Mycket fint skaldat
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen