Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alf Ingvar Zetterman , en ängel som har fått sina vingar . Sov gott morfar , vi ses i himlen . 3/2 - 04


Morfar



Du vet , jag minns fortfarande din röst .
Om jag koncentrerar mig tillräckligt så kan jag höra dig skratta ; Som alltid vid fel tillfälle , men lika underbart och busigt ändå .

Jag har inte glömt din doft ; En blandning av rakvatten och något mer . Något jag inte kan sätta fingret på , doften av dig .

Jag har fortfarande kvar känslan ; Tryggheten i dina armar .

Och jag vill inte glömma .



Du vet , jag minns fortfarande sorgen .
Behöver inte koncentrera mig för att känna den ; Den är där dagligen . Ibland synlig , ibland inte .

Jag har inte glömt alla tårar ; Hur de som älskar dig fått tvinga sig själva att leva vidare .

Jag har fortfarande kvar känslan ; Saknaden av en del av mig .

Och jag vill bara glömma , Morfar .




Fri vers av nea.
Läst 710 gånger
Publicerad 2005-09-25 00:27



Bookmark and Share


  JuliaS
fin dikt... dina minnen kommer du alltid ha kvar inom dig
2005-09-25

    Nicklas
Jag känner igen det här. Vet precis hur det känns, då jag saknar min farfar på ungefär samma sätt. Det är jobbigt, men man måste ju kämpa vidare med sitt liv.

"The show must go on." - Som man brukar säga.

Väldigt fint skrivet. Som sagt, man känner igen sig och lider med dig =/
2005-09-25
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.