Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihålig



ville skriva något speciellt
något vackert
något som berör
men jag fann mig själv
sittande utan ord
utan känslor
utan luft

kom att tänka på ordet ihålighet
det passade så bra
smakade på ordet
ihålighet
en hålighet inuti något
inuti mig
utanpå mig

och jag kom fram till att det är vad jag är

ihålig




Fri vers av nea.
Läst 493 gånger
Publicerad 2005-10-05 22:27



Bookmark and Share


  Ewe_
Toppen!
2005-10-05

  Smultris
Flickan lilla... så himla bra skrivet ju... *Tycker om*

Denna är verkligen bra, fin och toppen...
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.