Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår dröm
(om inte bara min)

men det är ganska fint att tänka, att vi önskar varandra




din natt

jag erkänner att jag kan
ha överdrivit när jag berättade
om allt; om all kärlek
(bara lite grann - din frånvaro gör allt suddigt)

men din titel som "älskling"
har du fortfarande kvar
och jag saknar dig
och önskar dig hit

jag vill ha tid med dig
att prata om allt
som egentligen är oviktigt
och om allt som bör nämnas

och jag bryr mig inte om
om du inte är vacker
(jag själv är tillräckligt söt för att veta,
att utseendet inte är allt)

jag vill ändå hålla din hand i min
och sjunka i min hamn, i dina armar
viska med dig hela natten
om allt. om allt, älskling

jag vill ligga bredvid dig i gräset
se solen gå ner i Paris
och alltid komma tillbaka till dig
och den natten vi aldrig delade

(men den natten
vi alltid drömde)




Fri vers av fröken a.
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-04 20:10



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Varmt och kärleksfullt; tar denna tätt intill mig
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.