Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtar till sommarstället...


Guldkorn

Vedeldad utebastu
luktar björkris
i den sena junikvällen

flera skopor vatten
sköljer våra intvålade
heta kroppar

går nakna ut
och möts av blodröd
midnattssol

våra lyckliga själar
och vår trivsamma tystnad

allt som behövs…




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-04 20:32



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Åh, så vackert
Jag sitter redan bredvid dig där med en filt över dina axlar

Kramar!!!!
:)
2009-06-05

  Karin E
Ta med mig!
2009-06-05

  Lars Hedlin
Så härligt underbart....själen myser.......*L*
2009-06-05

  Nikolai Jungsin VIP
målande..inte behöver man mycket mer än så ibland...
2009-06-04

  Sturesdotter
känner värmen...dofterna....ångan!
härligt!
2009-06-04

  Maria T
Så trivsamt och tyst
i denna blodröda sena
junikväll.
2009-06-04

  Nikolina
man vill ju vara med där... jättefin dikt om njutningen i livet
2009-06-04

  peter markurth
rak, enkel...
2009-06-04

  Staffan Welroos VIP
låter mysigt... som andra generationens finne är jag uppväxt i bastuar och älskar dom. =)

Väl poetat!
/S
2009-06-04

  Suzy med punkterna
Låter FRIHET!
2009-06-04

  Majalis
Åhh...så underbart skönt det där lät. Fridfullt, jag kanske kommer!
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen