Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varm...

blir varm i kroppen när ja tänker på dig
får en sån underbar känsla i hela mig
är det desamma för dig

känns som jag svävar
på moln när jag tänker på dig

kan du nånsin förlåta mig för att
jag såra dig, kan du det

fick panik och letade efter närmaste
lösningen men det vissade sig vara helt åt skogen

det är du som stulit mitt hjärta min älskade
och du får ha det intill ditt hjärta
så det inte blir ensamt nånsin mer.




Fri vers av Morgan
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-09-25 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan