Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nordhavsvind

isen lämnar aldrig
sitt bo
djupt inne i stenen
andas den




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 219 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-05 11:29



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Tjusigt, Carola! Får en nästan att längta till istid igen... ;-)
2009-06-08

    papillon
Miniatyr med beundransvärd skärpa och precision. Applåder!
2009-06-07

  Lili Samuelsson VIP
lysande
2009-06-06

  Deva
Tycker om korta texter, denna är så vacker dessutom!
2009-06-05

  Gunnel André VIP
En riktig höjdare, du!
2009-06-05

  RogerIvan
Stenen lever ju också,
fast mkt långsammare än oss
så aldrig,
kanske är en mkt lång tid
för oss
2009-06-05

    resilient
snyggt!
2009-06-05

  Carola Bouvin
Ja så väl denna kan stämma, gillas skarpt.
2009-06-05

  Suzy med punkterna
Fundersamt läser jag och tänker........tycker om
2009-06-05

  Måna N. Berger
I sommarvistet..
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren