Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning....


Det är du som får min värld att snurra

Jag vet att du är där på andra sidan jorden
Men varje tanke som jag tänker går till dig
för hela tiden så går du där i mina drömmar
De som ömmar när jag ligger och sover
Inte konstigt då, att jag älskar dig
Det är du som får min värld att snurra…….

Ken Cassel
5(/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-05 14:07



Bookmark and Share


  dalida_bl
Fri tolkning.... he.he..
2009-06-05

  Junitvillingen
Härligt Ken!! Hoppas världen fortsätter att snurra;-)))
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel