Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få bli din alldeles egna liljekonvaljkavaljer...

Ta på dig skorna och följ med mig ikväll

gå med mig upp till de gamla igenvuxna spåren

stanna vid min sida några kilometer

när vi låter banvallen få leda oss genom våren


Se citronfjärilars flykt mellan hundkexen

låt mig få bli din alldeles egna liljekonvaljkavaljer

Låt mig plocka dig en försommarbukett

av hopp, kärlek och tro på det som i nuet nu sker

Bind mig en krans av frihet och förgät-mig-ej

och en av vita liljor åt det gamla och döda

strö mitt förmultna förflutna över nejden ikväll

och låt det få bli till årets prunkande gröda


Stanna vid min sida ikväll...








Fri vers av operation mindcrime
Läst 249 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-05 21:25



Bookmark and Share


    sunnanvind
Mycket vackert skrivet...en bukett av doftande välskrivna ord!
2009-06-06

  Mr Lindemann VIP
I ett hav av blommor binds trohetens band
Med blomsterkrans i hår
händer smekta av viol
du, förgätmigej

sedan blir den blyga violen sedd av den stukade prästkragen
2009-06-06

  Blåbäret
bedjande rader, önskande, fulla av hopp
omgivna av väldoft och blomsterspråk

trivsam läsning
2009-06-06

  Sturesdotter
Mjukt som en sommarnatt....fin poesi
2009-06-06

  Taurus
En fullkomligt underbart skriven text, vill bara läsa vidare när den tagit slut.. Älskar raderna "Se citronfjärilars flykt mellan hundkexen, låt mig få bli din alldeles egna liljekonvaljkavaljer". Applåderar och bokmärker!
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime