Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ditt hår kittlar min hud...

Fjäderlätt beröring
av händer
som i sitt sökande
finner svaren

och ditt hår som kittlar
min hud

smaken av din kärlek
på min tunga
får mig att be
be om mer

när du sedan
lyfter mig
till höjder så långt
från här och nu

det är då jag förstår
vad som så länge
fattats mig
vad som varit slumrande
djupt därinne

så fortsätt att med ditt hår
kittla min hud
fortsätt att ge mig
doften, smaken

låt oss färdas på
öppna hav
sväva på bäddar av rosor
värma oss i varann

låt våra själar mötas
i en omfamning
bortom det
som innan inte
fanns

kom, låt oss...

kom...





Fri vers av Junitvillingen
Läst 288 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-06-06 08:29



Bookmark and Share


    Char-Lee
Väldigt eldigt, härligt och ljuvligt..
Igen: den som ändå var där.....
2010-04-18

  Eaglemountains VIP
Fint formulerat om den värdefulla livgivande närheten - närkontakt av tredje graden .....
2009-06-09

    ej medlem längre
Den erotiska hettan
flödar ymnigt
2009-06-07

  issac.a.m
HELT UNDERBART::
2009-06-06

  Sturesdotter
het het het
fin!
2009-06-06

  sulimaa
Åh så underbart smekande vackert!
2009-06-06

  Suzy med punkterna
Så längtansfullt och med stor passion som andas bokstäverna.
2009-06-06

  Nikolina
hundra applåder darlingen!
2009-06-06

  En strimma av guld
Vackert kärleksfullt och passionerat. Åh så härlig dikt som jag drömmer Mig bort i.
2009-06-06

  Lars Hedlin
Underbart härlig passionerade ord....."APPLÅD"
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen