Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med kärlek till CALIN

Calin
allas vår ros
som blomstrar
i allsköns färger
som sprider ljus och glädje
till allt och alla
Orden i dina texter
och dina hälsningar
till oss skrivarvänner
andas stor kärlek och ömhet
du har så mycket
gott inom dig
så mycket djup, värme
så mycket kärlek
Du finns i mina tankar
och du ska se
att du fixar detta Calin
du har modet, viljan
och livsgnistan
och i dina svaga stunder
finns jag här
finns dina skrivarvänner
också här
alldeles nära
alldeles intill dig
med kärlek till
just dig Calin


Krya på dig du vackra själ

* Kramar om dig *




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 287 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-06-06 21:42



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Vet inte om hon sett den här men jag ska maila den

fin var den

Be well,
LPatrikWJ
2009-06-09

  Eaglemountains VIP
Känner inte Calin så väl, men detta var en mycket vacker hyllning .....så jag instämmer i detta och hoppas att hon
kryar på sig .....
2009-06-09

  Lars Hedlin
Härligt vackra rader...
2009-06-07

  Elaine.S VIP
En fin och varm hälsning till Calin, strålar av livsgnistor till henne!!
2009-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Instämmer.
2009-06-06

    sunnanvind
Mycket fint! Jag vet att något är o att du står nära i tankar och som vän... Sänder tankar med dig o hoppas krya på..
2009-06-06

  Gisela Nordell
Mycket omtanke i denna text
till Calin verkligen värd att läsa
och skänka goda tankar
till skrivarvän att orka
och hålla mod uppe!
2009-06-06

  Sturesdotter
mjuka ord till en stark kvinna - från en annan
2009-06-06

  Suzy med punkterna
Så fint skrivet till vår Calin som vi önskar allt gott och sänder all vår styrka till just nu.
En stark tjej fixar detta och det är Calin.
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen