Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar henne fortfarande


Den där känslan känner jag igen
Den har jag också haft förut
Känt
Varit med om
Så jag vet hur ont det kan göra

Olycklig kärlek får mig att bli svag
Men olycklig kärlek är väl ändå inte mitt rätta jag
Bättre än så kan jag väl
Upp med hakan , min vän

Den där känslan av kärlek
Titta vilka vackra ögon
Vilket luftigt och fint blont hår
Vi vart tillsammans men redan efter ett år så skildes vi åt
Jag vart jätteledsen för när vi sa Hej då till varandra var det jag
som fällde en liten tår
Älskade ju henne
Älskar henne fortfarande…….

Ken Cassel
6/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-06 23:40



Bookmark and Share


  peter markurth
den kan bli lycklig
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel