Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa i skogen

Tänkte på dig
i skogen
När jag träffade
Karl Johan
och
Herr Kantarell

Ni kände varandra
brukade träffas
varenda höst
under träden
Förr
Längesen nu

Himlen lyser
alldeles rosa
undrar om du
kan se
mig
Ovanifrån?




Fri vers av JML
Läst 586 gånger
Publicerad 2005-09-25 19:14



Bookmark and Share


  Albert
känslan här också, jag är lugnt nedstämd, himlen är fin
2006-03-18

  Jessica Ebbesson
Våra pappor ser oss alldeles säkert.
Fin text du skrivit, den berör..
2005-09-25

  Marita Walldén
Tänker på min pappa när jag läser din dikt. Hoppas att han även kan se mig.. Jag tror att de ser oss.
2005-09-25
  > Nästa text
< Föregående

JML
JML

Mina favoriter
Väntan
Ett Prickigt Paraply