Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...det levande finns till trots, väntar på att återupptäckas...


Nya krön.

Tiden virvlar
Höstlöven slingrar
Barnet hoppar hage
Hon bär i sin knutna hand en amulett
En egen hälsning till det vida och obegränsade

Daggdroppar spricker och molnen dansar
Dagen är kort
Vrider på tiden
in bakom nästa stund

Jag vilar på din bädd
uppburen av dina ögon
Vilande i din betraktande blick

Med knutna händer letar jag i vinden
fångar in bortglömda sekunder
Vi finner lä för vinden
för det virvlande

Tiden virvlar
Höstlöven slingrar




Fri vers av Jastproject
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-08 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject