Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kanske är galen
som ser hjärtan i något
som du kallar körsbär



körsbär

himlen dränkte oss i vågor
och jag tittade på vågen
hur den sköljde våran värld
med ett underligt lugn

jag målade mina naglar röda
och åt röda körsbär som popcorn
medan jag tittade på stormen
som dränkte oss på film

när det slutade regna och
bioduken blev blå igen
gick jag ut ur salen
för att börja om på nytt




Fri vers av fröken a.
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-08 15:20



Bookmark and Share


  elsa.
u.n.d.e.r.b.a.r.t
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.