Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men vart är änglarna någonstans


Lyssna på vad fartygskaptenen säger
Han kan dessa hav som sin egen ficka
Kan varenda grunna
Vartenda minsta lilla ö
Och skulle fartyget nu gå under så är han den sista att lämna fartyget
Han har det stora ansvaret
Han är kanske den första på tur att dö
Dö när han går under med sitt fartyg
Sin älskade kvinna

Lyssna på vad flygkaptenen säger
Han kan dessa moln och vindar som sin egen ficka här på tiotusenmeters höjd
Han har det stora ansvaret
Inne i planet sitter en liten flicka och när hon tittar ut genom ett litet runt fönster på planet, så säger hon
Jasså, det är så här himmelen ser ut, mamma
Men vart är änglarna någonstans
Mamma svarar
Dom finns därute men det är inte alltid som man kan se dem
Då ler den lilla flickan tillbaka nöjt………

Lyssna på vad Kaptenen säger
Han vet
Han kan
Han är erfaren
Lita på han……….

Ken Cassel
8/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-08 16:37



Bookmark and Share


  flickan i spann
Härlig reflektion:)
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel