Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små små ord av tvivel

"om du älskar mig så måste du lita på mig"


jag älskar dig

men senaste gången jag litade på någon så gav jag den personen hela min kropp

i utbyte ville jag bara ha något som alla längtar efter
(kärlek!)

men den personen tog min kropp o slängde sedan iväg mig som en soppåse

(så hur ska jag nu kunna veta att du inte gör samma sak?)




Övriga genrer av tRAsSeL
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-09 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL