Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Djupt gripen av det som drabbat dig vill jag sända en varm tanke med denna egenhändigt ”snickrade” lilla text.


Till Teresia Ridell - med värme


Änglar - visst finns dom
i svåraste stunder
de lättar på bördorna
precis där du går
i mörkret de bär dig
på mjukaste vingar
de ger av sitt ljus
och värmer ditt bröst

De finns där inom dig
fast du inte kan se dem
de strör sina stjärnor
och sjunger sin sång
när stunden känns tung
och ångesten kryper
då flyger de till dig
och ger dig sin tröst


Kärlek och vänskap till dig
kära skrivarvän/Anitha




Fri vers av Junitvillingen
Läst 407 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-06-11 14:38



Bookmark and Share


  aol
gitt hjärta är som guld, så vackert
2010-08-17

  Gisela Nordell
Ja det där var
smekande med änglavingar
i sköna generösa svep
värmer och glädjer!
2009-06-14

  Teresia Ridell
Går inte att hålla tårarna tillbaka.. Så fint;vill ju bara krama om dig nu !!!
Bokmärker o njuter om o om igen !!!
Tusen tack min fina vän !!!
2009-06-12

  Lars Hedlin
En dikt som går direkt till hjärtat, man blir glad och varm av att läsa den......
2009-06-12

  sulimaa
Vackert vackert vackert .....
2009-06-12

  walborg
Du finaste vän finns verkligen där när Din vän behöver Dig. Du har ett guldhjärta!!!
2009-06-11

  Suzy med punkterna
Mycket vackert och för dig finns inget annat med ditt stora generösa hjärta.
2009-06-11

    Bodil Sandberg
Underbart fina rader med värma förlänade
tröstens och medkänslans ord de viktigaste på vår ord
2009-06-11

  issac.a.m
Du skriver så underbart...
2009-06-11

  devilsangel
Detta berör mycket...så vackert om sann vänskap och om dessa änglar vi alla har inom oss...
vill ge en eloge även till mannen nedan som också skrev en väldigt fin text som kommentar :))
2009-06-11

  Carola Bouvin
Omtänksamheten är så mycket värd... här lyser den starkt i dina rader till en kär vän, fint.
2009-06-11

    sunnanvind
Fint till en kär vän! Ger styrka o ömhet!
2009-06-11

    Ken Cassel
Du är min ängel!

Jag vill ge dig all min kärlek inatt!
Så vänd dig nu om, och låt mig få titta in i dina ögon, och kyssa din mun
För du är min ängel, så god och sund
Och tillsammans kommer vi att klara vi av det

Stjärnorna lyser upp inatt!
Och jag vill att du ska veta att du är min dyrbaraste skatt
En skatt som jag vill leva och dö för
För vad som än händer håller du mig inte utanför din dörr
Och mitt hjärta skriker efter mer och mer
för när jag tittar in i dina ögon är det dig som jag ser
Och tillsammans kommer vi att klara av det
Så vi två håller kärleken vid liv

Ken Cassel
27/11-06.
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen