Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På den tiden Bengt Grive kommenterade tennis, fotboll m.m. kunde han ibland "försvinna" och det enda man hörde var ett lätt flåsande ......


Bengt Grive kommenterar tennis

Av vällust Grive stönar
på obehagligt vis
domar'n honom bönar
SILENCE, SILENCE PLEASE!

Men Grive bara suckar
byxorna han slängt
mot bordet han nu juckar
och skriker FÖRDEL BENGT!




Fri vers av dweeb
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-11 14:52



Bookmark and Share


  Hans Christian
Gud så jag skrattar !
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb