Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet ni vad en Picasso är?

Jo, det är en blandning av verklighet och fantasi
För varje penseldrag som han gjorde så vart det till en melodi
En melodi som man vill höra gång på gång, om och om igen
För varje penseldrag som han gjorde vart det till en sång
Man tar målningen lätt till sig
Med målningen som man ser, så väcker det ens sinnen….

Vet ni vad en Picasso är…..

Ken Cassel
11/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-11 16:43



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Aha, så det är DET som en Picasso är - bra att du talade om det så jag slipper fundera mer, har ju haft "myror i skallen" i så många år, grunnat & "slitit mitt hår"...TACK för att du löste problemet!;-))
2009-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Definitivt inte konst i min smak.
2009-06-11

  peter markurth
han var ett geni som förmodligen gick längre än någon nu levande mäniska kan ana( efter att ha provat diverse sk ismer)
2009-06-11

  Mr Lindemann VIP
Äsch, Picasso var en som stal stilar från andra konstnärer
2009-06-11

  dalida_bl
Skvaller ...*ler sött*
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel