Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför din heta blick

Visst – jag badar med
klänningen på
det är tokigt – jag vet
men jag vet också
hur mycket du gillar
att se det våta tyget
smita åt om min kropp
se bröstvårtorna
som styvnar
av det kalla vattnet
och hur det droppar
från mitt blöta hår

det är också då jag ser
lusten i din blick
både sensuell och djurisk
allt på en och samma gång
och jag tror jag vet
vad som snart
kommer att hända…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 284 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-12 13:02



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
hett så inni vassen ;)
2009-06-14

    ej medlem längre
Oops:)
2009-06-13

  Lars Hedlin
Oj wow..en sensuell het välskriven text...
2009-06-13

  Suzy med punkterna
Målande vacker sensuell bild.
2009-06-12

    Ken Cassel
Ja, det ser jag gärna mer av
Vilken vacker bild du målade upp

Kraammmmaaar

:))
2009-06-12

    sunnanvind
Ojsan...ler* jag undrar vad som hände sen!? Skrattar!
2009-06-12

  Teresia Ridell
Sexigt:)
Ja vad gör det att man är lite tokig ibland..när det blir så härligt lustfyllt;)
Gillar mystiken o lusten du bygger upp i dessa rader !
2009-06-12

  devilsangel
Wow! bara så härligt!! hett och lustfyllt :))
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen