Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

galet

sluta
sluta klä dig i civil klädsel när du borde ha någon slags uniform
sluta blockera min andning med viskande ord

snälla älskade
följ nu bara exitskylten ut ur mitt huvud
snälla bara lämna mig ifred



















men hallå?
det är något som fattas.

kom tillbaka.




Fri vers av hermitthefrog
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-13 13:34



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
motstridiga viljor... drabbar jag med av. ofta.
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

hermitthefrog
hermitthefrog