Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om jag skulle bry mig om regnet...


Regntunga skyar
drar fram
över vårt land

som om det skulle
spela någon roll
när jag precis fått bekräftat
det jag anat
det jag också önskat
men knappt vågat
hoppas på

och vilket gudomligt solsken
det precis skapat
i min själ




Fri vers av Junitvillingen
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-13 15:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Inget regn kan få sådana känslor att falna....
2009-06-14

  Suzy med punkterna
Även regn kan komma med solsken;=)
2009-06-13

  Larz Gustafsson VIP
Vi som inte har detta solsken i själen fortsätter att förargas över detta vidriga väder.
2009-06-13

    sunnanvind
Blir glad här!:)) Vem bryr sig om väder då själen blir varm!;)
2009-06-13

  Teresia Ridell
Härligt !!
Ja har man medvind i hjärtat, brukar det mesta ordna sig:)
2009-06-13

  Yrre VIP
Å härlig!!
2009-06-13

  walborg
Tack för den glädje Din dikt fyller mig med!
2009-06-13

  Majalis
Åh, så härligt. Men fanns det verkligen plats för mer solsken i din själ, jag trodde du var solen!
2009-06-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Roligt besked
lyser soligt även
i regn helt oroligt!
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen