Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juninattens dröm

Så tar du mig med
dit där syrenblommorna precis slagit ut
där midsommarblomstrens bädd
så inbjudande lockar till dans
där det ännu daggvåta gräset
fuktar ner våra nakna tår

Även du hör väl syrsorna spela så vackert?
ljuva toner som smeker hjärtans djup
kanske får de oss att här och nu
njuta av varandras dofter
blandade med junimorgonens lockande ljus
mellan glittrande lövklädda grenar

I sommarvinden blåser mitt hår
medan dina armar fångar mig mjukt och stilla
dina varma läppar mot min kind
och jag frågar mig – hur är detta möjligt
är du kanske min längtan
som kom, log och sedan bara försvann

in i juninätters drömmar...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 267 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-06-14 10:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En längtan som finns inom..ett frö som börjat att gro..snart slagit sig till rot.....längtans vindars ljuva låt...Vackert...
2009-06-14

  sulimaa
Den texten var helt enkelt underbar! Vemodigt vacker...
2009-06-14

  Sturesdotter
Årets Midsommartext!
2009-06-14

  Suzy med punkterna
Vilken underbart vacker känsla du lyckas förmedla här.
Blir stilla en stund och berörs.
2009-06-14

  Majalis
Oj oj, så vackert...vilken härlig och beskrivande text!
Kram
2009-06-14

  Nikolina
jättevacker text....
2009-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Så feminint vackert och sensuellt.
Jag betvivlar faktiskt att en man skulle kunna beskriva samma sak på samma sätt.
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen