Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria Alexandra.


Solen är svullen och

min syster är död.

Säg,kan ett fyrklöver

hålla sitt löfte?




Fri vers av Maria Natasja
Läst 646 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2009-06-14 13:19



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
nej ,men spader kung kan det.
2009-07-31

  walborg
Du skriver så knapphändigt och sparsmakat men man anar en bottenlös sorg och längtan efter tröst och hopp ... Mottag mitt deltagande i en oändlig sorg ....
2009-06-16

  Fredrik Stillesjö
Hej Maria!

Klockren och gjuten dikt. Ren konst. Bra, bra! tycker Fredrik
2009-06-16

  Eva Langrath VIP
ord som träffar hjärtat
2009-06-16

  Miss Mod
Saknar tillräckliga ord, mästerligt uttryck.
2009-06-16

  Ola Rydberg
starkt
och berörande
2009-06-16

  Ola Rydberg
starkt
och berörande
2009-06-16

  © anakreon VIP
IBSM-applåd
(I Begränsningen Syns Mästaren)
Carl-Erik
2009-06-16

  Ingmar Hård VIP
Vem är det som håller dig i hand, när du skriver!
Jag kunde bli religiös.
2009-06-16

  rocksolid
Jag kippar efter luft!
2009-06-14

  Carola Zettergren
Enastående!
2009-06-14

  Maria Zena Viklund
strålande!!!
2009-06-14

  Deliria
Oj. Känns som ett citat ur en bok, den sorten som faktiskt betyder något. Väldigt vackert!
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja