Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt ska bli så





Pappa kom


hem för


jag


längtar


efter


spö



Sov lilla


mamma


allt


ska bli





bra




Fri vers av blaite
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-15 11:37



Bookmark and Share


    kalabalik
brutalt. det är så man sätter orden i halsen. jättesnyggt!
2009-06-23

  Roula O
hemskt att sådant förekommer, men bra skrivet!
2009-06-21

    Tea Alex
Gaaahhh.
Tror jag just fick magkattarr!
Detta är värre än att dricka kaffe. *konstaterar*
Förbaskat bra. Mera!
2009-06-15

  Troll ॐ
det ilar
genom ben
& märg.


aj.


brutalt vackert
konstaterat
2009-06-15

  Suzy med punkterna
Otäckt..........men också snyggt skrivet
2009-06-15

  sulimaa
Den var...jaa den gav en sorgsen känsla i hjärtat....
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite