Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilar i min värld

Nu är det smått tungt igen.
Jag ligger kvar i sängen,
klockan ringer,
huvudvärken har sätter in.

Ligger kvar i sängen.
Fast klockan blir två, tre, fyra.
Orkar inte bry mig.

Vet vad jag missar.
En hel dag av människor.
En hel dag av arbete.
Men ändå känns det så värt det.

Ångesten kommer,
när jag hör deras ord,
när jag gör det jag skulle gjort idag.

Det ilar i min värld.
Det skakas i min själ.
Det bultar i mitt hjärta.

Kom, ta med mig.

Bort härifrån.
Till din värld där inget verkar svårt.




Fri vers av miss_me
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-09-27 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me