Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla

Snälla

Jag hade behövt någon nu.
Vem som helst, förutom du.

Varför är du här?
Alltid, där jag är.

Snälla

Titta inte på.
Gå härifrån.
Snälla älskling, jag mena inte så.




Fri vers av Totimomo
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-17 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Totimomo
Totimomo