Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommardröm?

Midsommarnattens dröm är vår
vi hör alla syrsor sjunga
de spelar upp till en stilla dans
av smäktande toner vi hamnar i trans

Du för mig i dansen så tätt intill
bland ängens vildvuxna blommor
din arm runt min midja, så tätt kind mot kind
på nakna fötter i skön sommarvind

Vi låter oss fångas av stunden som är
av nattliga eldar som brinner
när gryningen randas så frågar jag mig
var det bara en dröm
att jag nyss dansade med dig?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 217 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-18 11:35



Bookmark and Share


  aol
oj gud såvackert du kan bokmärkes
2009-06-20

    ej medlem längre
O Shakespeare -
hör den
kvinnliga
röst
som skaldar här
2009-06-18

  Lars Hedlin
En bild som etsas in på hornhinnan ...Vackert sensuellt...
2009-06-18

  sulimaa
åhh så härliga rader om en av sommarens mest magiska nätter...
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen