Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommar-undran...


Om regnet skvalar ner på midsommaraftonen
och man lägger vattenväxter under huvudkudden -
blir ens tillkommande en sjöjungfru då?;-)))




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 202 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-18 21:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
finurligt formulerat och väl tänkt, kanske Afrodite avvaktar i vattensängen
2009-06-21

  Lars Hedlin
"hihi" ja du i drömmen kanske man blir ett vatten djur..men i och för sig så är vi ju födda i vatten...*L*
2009-06-21

  aol
nej en vattumann för dej jag får sjöjungfrun ler
2009-06-20

  Yrre VIP
Haha ja..man vet ju aldrig! (det är ju alltid större shans om man redan är ett blötdjur..en amöba eller så..) *ler*
2009-06-18

    ej medlem längre
Det blir nog
Poseidon
eller
Neptunus
2009-06-18

  Cris
hehe.. kanske det !? jag avstår nog hihi
2009-06-18

  Suzy med punkterna
SKRATTAR; du är för härlig du min vän!
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen