Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Voice your thoughts"

Voice your thoughts

make words of them

say those words

piant a picture of them

or, write them down

write them in a latter

send it to someone you don't know

or put it in a bottle

and throw it in the sea...




Fri vers av Pilgrim
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-20 03:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert--jag önskar jag kunde slänga mina drömmar i havet..mycket vackert i all enkelhet!
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Pilgrim
Pilgrim